Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Hej Kobietki
Skoro grupujemy się rocznikami , pozwoliłam sobie zacząć temat dla młodych i pięknych z roku '78. Mam nadzieję, że znajdzie się nas więcej
Hej Kobietki
Skoro grupujemy się rocznikami , pozwoliłam sobie zacząć temat dla młodych i pięknych z roku '78. Mam nadzieję, że znajdzie się nas więcej
Hej Kobietki
eee tam
"mój" wątek przyjmuje wszystkich jak leci D:
Hej Kobietki
eee tam
"mój" wątek przyjmuje wszystkich jak leci D:
To kilka nas jest
Jak tam ucztowanie świąteczne u Was i pogoda?
My jemy dość "spokojnie", a pogoda - prawdziwie wiosenna, Wielkanocna... słonko świeci, cieplutko, dziś trochę wiatru chłodnego co prawda, ale pięknie jest
To kilka nas jest
Jak tam ucztowanie świąteczne u Was i pogoda?
My jemy dość "spokojnie", a pogoda - prawdziwie wiosenna, Wielkanocna... słonko świeci, cieplutko, dziś trochę wiatru chłodnego co prawda, ale pięknie jest
U nas z rana deszcz popadał. Teraz już się cos przejaśniło ale chmury wiszą. . Wczoraj stanęłam na wadze u teściowej i to skutecznie powstrzymało moje obżarstwo.
U nas z rana deszcz popadał. Teraz już się cos przejaśniło ale chmury wiszą. . Wczoraj stanęłam na wadze u teściowej i to skutecznie powstrzymało moje obżarstwo.
--------------------
Arturek (7.07.2002), Idusia (14.06.2004) oraz
Aleksander (2.11.2006)
Mariola, próbujesz nas podpuścić?
Moje możecie znaleźć na stronie z sygnaturki - tutaj - nienajnowsze, ale w zasadzie nie zmieniłam się od tego czasu
Mariola, próbujesz nas podpuścić?
Moje możecie znaleźć na stronie z sygnaturki - tutaj - nienajnowsze, ale w zasadzie nie zmieniłam się od tego czasu