Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Przyznam się że mam 15.5, zresztą od lat i chciałabym mniej odbiegać od normy
Normę (22) miałam w 9 miesiącu ciąży jak przytyłam 17 kilo... Ale swoją drogą to w 9 miesiącu ciąży ledwo się ruszałam i dźwigałam to cielsko to nie rozumiem jak mogłabym na co dzień ważyć normalne 58 kilo
Przyznam się że mam 15.5, zresztą od lat i chciałabym mniej odbiegać od normy
Normę (22) miałam w 9 miesiącu ciąży jak przytyłam 17 kilo... Ale swoją drogą to w 9 miesiącu ciąży ledwo się ruszałam i dźwigałam to cielsko to nie rozumiem jak mogłabym na co dzień ważyć normalne 58 kilo
--------------------
"Wierzę, że na mojej drodze zawsze skręcę we właściwą stronę. Bo wierzę że Bóg wytyczy drogę tam, gdzie jej nie ma". N.V. Peale
[quote=Kocurek][quote=Kaszanna]17,72 - oczywiście niedożywiona
Gdyby mi ktoś kazał jeść tylko 2000 kcal dziennie to zemdlałabym z głodu.[/quote]
Też mam taką koleżankę jak Ty - ma niedowagę, 0 tkanki tłuszczowej, a je jak facet na budowie. Jej córka ma tak samo
[quote=Kocurek][quote=Kaszanna]17,72 - oczywiście niedożywiona
Gdyby mi ktoś kazał jeść tylko 2000 kcal dziennie to zemdlałabym z głodu.[/quote]
Też mam taką koleżankę jak Ty - ma niedowagę, 0 tkanki tłuszczowej, a je jak facet na budowie. Jej córka ma tak samo