Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
Poszukuję grupy osób chętnych na niskobudżetową wyprawę wakacyjną z dziećmi. Moja córcia ma 6 lat, ja jestem samotnym tatą. Chcę zachęcić dziecko do wypraw niskobudżetowych lub nawet "na dziko" pod namioty. Nie mam znajomych z dziećmi w podobnym wieku, a dziecko bez towarzystwa rówieśników może się nudzić na takich wyjazdach, więc szukam osób którym taki pomysł też by się spodobał. Myślałem o wyprawie na południe Europy gdzie morze i góry są blisko siebie i pogoda zawsze dopisuje. Ewentualnie jeśli to za daleko to jestem otwarty na inne opcje np spływy kajakowe w Polsce czy inne pomysły też mile widziane. Najlepszy termin to druga połowa lipca lub sierpień.
Poszukuję grupy osób chętnych na niskobudżetową wyprawę wakacyjną z dziećmi. Moja córcia ma 6 lat, ja jestem samotnym tatą. Chcę zachęcić dziecko do wypraw niskobudżetowych lub nawet "na dziko" pod namioty. Nie mam znajomych z dziećmi w podobnym wieku, a dziecko bez towarzystwa rówieśników może się nudzić na takich wyjazdach, więc szukam osób którym taki pomysł też by się spodobał. Myślałem o wyprawie na południe Europy gdzie morze i góry są blisko siebie i pogoda zawsze dopisuje. Ewentualnie jeśli to za daleko to jestem otwarty na inne opcje np spływy kajakowe w Polsce czy inne pomysły też mile widziane. Najlepszy termin to druga połowa lipca lub sierpień.