Rz±d postanowi³ kontynuowaæ program Maluch, zapocz±tkowany w 2011, zaproponowa³ jednak jego zmodyfikowan± i rozszerzon± wersjê, nadaj±c mu nazwê MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[AkceptujÄ™ pliki cookies z tej strony]
czesc dziewczyny postanowilam dolaczyc do was niedawno stalismy sie wlascicielami mieszkania w rzeszowie i niedlugo tam zamieszkamy od 5 lat jestem aktywna na forach , chetnie z wami popisze, jestem tez otwarta na spotkania. mam dwoch synkow 4,5 latka oraz 14miesiecznego bedziemy mieszkac na ul milocinskiej
na razie jestem tez na etapie wyboru Pkola dla starszego
moze macie jakies sugestie w poblizu naszej ulicy
28, 36, 37, 22 takie pkole znalalazlam w okolicach
chyba postawie na nr 28 ale jeszcze musze dwa rezerwowe wybrac
pomozcie!!
wieczorem poataram sie wlaczyc do tematow. obecnie moj najmlodszy dobiera sie ndo laptopa i musze uciekac na spacer pozdrawiam was cieplo
czesc dziewczyny postanowilam dolaczyc do was niedawno stalismy sie wlascicielami mieszkania w rzeszowie i niedlugo tam zamieszkamy od 5 lat jestem aktywna na forach , chetnie z wami popisze, jestem tez otwarta na spotkania. mam dwoch synkow 4,5 latka oraz 14miesiecznego bedziemy mieszkac na ul milocinskiej
na razie jestem tez na etapie wyboru Pkola dla starszego
moze macie jakies sugestie w poblizu naszej ulicy
28, 36, 37, 22 takie pkole znalalazlam w okolicach
chyba postawie na nr 28 ale jeszcze musze dwa rezerwowe wybrac
pomozcie!!
wieczorem poataram sie wlaczyc do tematow. obecnie moj najmlodszy dobiera sie ndo laptopa i musze uciekac na spacer pozdrawiam was cieplo