To jest uproszczona wersja wybranego przez Ciebie wątku

Na czym smażyć

Kliknij tutaj aby przejść dalej i przeczytać pełną wersję

Kotelka
Witam dziewczyny jeżeli smażenie to na czym najlepiej i jaka mąka fit powinna zagościć w moim domu?
Ceda
Ja smażę na oleju rzepakowym i czasem na oliwie, mam tez olej kokosowy, ale jakoś nie jestem przekonana do smażenia na nim. Świetnie sprawdza się również masło Ghee. Polecam szczególnie jajecznicę na tym maśle icon_smile.gif
Zamiast mąki do słodkich przepisów staram się używać białka (czekoladowe/waniliowe). Jeżeli chodzi o potrawy wytrawne to zawsze staram się znaleźć przepis bez mąki.
https://stylzycia.familie.pl/artykul/Maslo-...ee,17765,1.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.