To jest uproszczona wersja wybranego przez Ciebie wątku

wiadro zielonej papryki mam

Kliknij tutaj aby przejść dalej i przeczytać pełną wersję

Alrys
Co zrobić z zieloną papryką? Myślałam że faszerowaną mięsem mielonym ale jak icon_eek.gif Pomocy to się piecze czy gotuje icon_redface.gif
campari
o ja nawet założyłam tu watek o zielonej papryce icon_smile.gif
ja paprykę marynowałam wraz z czerwoną i zieloną icon_smile.gif
Podobno (pisze podobno bo to nie moje zdanie tylko mojego męża) właśnie zielona jest najlepsza, najsmaczniejsza po umarynowaniu icon_smile.gif
Miałam tej papryki tak dużo, że zrobiłam jeszcze leczo no i... sama zielona papryka jest gorzka i leczo było wg. mnie przez tą gorycz nie do zjedzenia i dlatego wylądowało nie na talerzu tylko gdzieś indziej icon_evil.gif
Raz zrobiłam właśnie nadziewaną mięskiem, ryżem tak jak na gołąbki i bardzo nam smakowała :-)Taką paprykę wkladałam do naczynia żaroodpornego i pod przykryciem zapiekałam, na koniec odkryłam wieczko i lekko podpiekłam icon_smile.gif smaczne i dietetyczne żarełko icon_biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.