To jest uproszczona wersja wybranego przez Ciebie wątku

UCZULENIE NA PSZENICĘ???

Kliknij tutaj aby przejść dalej i przeczytać pełną wersję

Magda P
Moja córeczka jest na diecie bezmlecznej i od dwóch miesięcy również na bezglutenowej. W czasie ostatniej wizyty lekarka zasugerowała że to może być uczulenie na pszenicę, która jest ponoć najczęstszym alergenem, a nie na gluten jako taki. Zaproponowała żeby za jakiś czas podać chleb żytni bez mleka i konserwantów icon_confused.gif i zobaczyć jaka będzie reakcja. Może ktoś z was ma doświadczenia z pieczywem żytnim i mógłby mi coś podpowiedzieć, proszę. No i gdzie znależć chleb bez konderwantów w dzisiejszym zakonserwowanym świecie?!
moniczar
chleb bez konserwantow najlepiej samemu upiec
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.