To jest uproszczona wersja wybranego przez Ciebie wątku

Co ja mam? I co mogę z tym zrobić??? :)

Kliknij tutaj aby przejść dalej i przeczytać pełną wersję

ewabi
Nie ukrywam, że liczę na odpowiedź Marghe.
Zostałam szczęśliwie obdarowana małą buteleczką czegoś - miłego chyba. ORO D'ALBA. Dalej stoi: Condimento al tartuffo per risottti, tagliatelle e uova al tegamino.
Rozumiem z tego - jak można się domyślić: per risotti, tagliatelle icon_biggrin.gif

Zrobię z tym coś dobrego?? Bo patrzę na buteleczkę już 4 dni i powoli mię to nudzi icon_wink.gif
marghe.
To dressing truflowy. Idelany do makaronów, jajek na twardo i risotta.
Wg mnie do stosowania na surowo / zimno

mozesz wpisac skład?
Poza tym , po prostu spróbuj
ewabi
skład, skład.... mam
ingredienti: olio di oliva, aroma, tartufo (t.aestivum) 0,1 %s.s..

dressing na zimno
czyli
robię sobie makaron albo risotto jak lubię i potem tym leję na zimno już w talerz?

uuuu
to mogłam sobie dzisiaj polać icon_sad.gif
marghe.
Tak, Ewcia. Na zimno. Do sałat tez sie nadaje
to oliwa o smaku trufli

w sumie na ciepło pewnie też mozna, ale nie wiem jak owe trufle sie zachowają
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.