Rzd postanowi kontynuowa program Maluch, zapocztkowany w 2011, zaproponowa jednak jego zmodyfikowan i rozszerzon wersj, nadajc mu nazw MALUCH plus. Program MRPiPS "Maluch plus" na 2017 r...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny bez zmiany dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczne na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach
przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności
"Polityce Prywatnosci".
[Akceptuję pliki cookies z tej strony]
dawno
a były może takie na koturnie?????????????
Deichmana mam też nieco bliżej nie musiałabym aż tam jechać! Dzieki za cynk to przynajmniej wiem gdzie filować
dawno
a były może takie na koturnie?????????????
Deichmana mam też nieco bliżej nie musiałabym aż tam jechać! Dzieki za cynk to przynajmniej wiem gdzie filować
Ja sobie kupiłam espadryle-japonki wyszywane koralikami ale wiem że były w tym samym koszu tradycyjne klasyczne. Ja dałam za swoje 39 zł ale może sa jakieś przeceny teraz latem Koturnów raczej nie widziałam
Ja sobie kupiłam espadryle-japonki wyszywane koralikami ale wiem że były w tym samym koszu tradycyjne klasyczne. Ja dałam za swoje 39 zł ale może sa jakieś przeceny teraz latem Koturnów raczej nie widziałam
Dzięki niech będą i tradycyjne bo do japonek ja się nie nadaję . Na marginesie podziwiam Cię i zawsze sie zastanawiam jak dziewczyny chodza w takich butkach. Ja to zarazm mam rany
Dzięki niech będą i tradycyjne bo do japonek ja się nie nadaję . Na marginesie podziwiam Cię i zawsze sie zastanawiam jak dziewczyny chodza w takich butkach. Ja to zarazm mam rany
Polecam na arena.pl zobaczyć -> https://arena.pl/?sn.q=espadryle masz 22 strony butów za mniej niż 100 zł (100 zł to już są espardyle na koturnie). Polecam sprzedawcę butymodne_pl bo szybko wysyła, za 2 dni masz buty u siebie. Sprawdzony sprzedawca.
Polecam na arena.pl zobaczyć -> https://arena.pl/?sn.q=espadryle masz 22 strony butów za mniej niż 100 zł (100 zł to już są espardyle na koturnie). Polecam sprzedawcę butymodne_pl bo szybko wysyła, za 2 dni masz buty u siebie. Sprawdzony sprzedawca.