Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu ¶wiadczenia us³ug na najwy¿szym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany dotycz¹cych cookies oznacza, ¿e bêd¹ one zamieszczne na Twoim urz¹dzeniu koñcowym. W ka¿dym momencie mo¿esz dokonaæ zmiany ustawieñ dotycz¹cych cookies w ustawieniach przegl¹darki. Wiêcej szczegó³ow w naszej Polityce Prywatno¶ci "Polityce Prywatnosci".
[Akceptujê pliki cookies z tej strony]
B?d? na bie??co:
porady, aktualno?ci, zapowiedzi, konkursy i wiele, wiele innych informacji.
szklanka mąki ryżowej
1/2 szklanki ryżu
1/2 szklanki mÄ…ki ziemniaczanej
3 płaskie łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia
1 i 1/2 szklanki rozgniecionych bananów
4 jajka
1/2 szklanki cukru
1/2 szklanki oleju
sok owocowy (np. BOBO FRUIT)
łyżeczka soli
Przepis
Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia, solą i ryżem. Do rozgniecionych bananów dodajemy jajka, cukier, olej i sok. Wszystko miksujemy stopniowo aż ciasto będzie gładkie. Przekładamy do wysmarowanej masłem formy i pieczemy około 50 minut w temperaturze 180-200 st.
SMACZNEGO!! :-))))))